Stichting vrienden van MeerZoo  kledinginzameling voor de ondersteuning van onze gehuisde afstandsdieren.

Een klein gebaar, maar veel waard voor de ondersteuning van de gehuisde afstandsdieren van de stichting vrienden van MeerZoo.

Al uw kleding, textiel en schoenen die u niet meer nodig heeft, ontvangen wij graag voor hulp aan de gehuisde afstandsdieren! De, gebruikte, kleding, textiel en schoenen mogen kapot zijn, maar wel graag schoon en in dichtgebonden zakken. Dekbedden, kussens, matrassen enz. kunnen we helaas echter weer niet gebruiken.

Alle kleding, textiel en schoenen worden vervolgens door ons verzameld en gesorteerd en daarna via stichting dierenlot verkocht. Deels als 2e hands kleding en anders voor recycling. Handdoeken en badlakens zijn natuurlijk altijd zeer nuttig voor ieder dierenhulpcentrum en kunnen we er ook geen genoeg van krijgen! Deze graag apart aanbieden.

Voor uw provincie Flevoland is stichting vrienden van MeerZoo een inzamelingspunt.  De opbrengsten zijn bestemd voor stichting vrienden van MeerZoo die hiervan de gehuisde afstandsdierend kan verzorgen en nieuwe afstanddieren permanent kan plaatsen.

U kunt hiervoor dagelijks tijdens de openingstijden bij ons terecht om de kleding in te leveren. Buiten de openingstijden graag even bellen of mailen. We kunnen het ook afhalen maar dan minimaal 1 of meerdere volle vuilniszakken.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden vakmensen op!

Erkenningen

logo anbi

Logo Erkend Goed Doel fc

Facebook

logo facebook

Dierenlot

logo dierenlot


cbf vr

Zakelijke gegevens
 
KvK: 59487704
RSIN: 853520227
IBAN: NL11 RABO 0143801775


                            Partner

 

                         logo meerzoo

            Contact
 
            J van het Meer
            Steenwijkerweg15
            8316RG Marknesse
            info@vriendenvanmeerzoo.nl 
            Tel: 0527-204495 / 0622103933